Zoek
Filters
Close
Sorteren op
Tonen per pagina

Haak je Happy

€17,95 incl. BTW

Puur Haken

€12,95 incl. BTW

Dierenkruk haken - deel 1

In dit beestachtig leuke boek zijn negen haakpatronen te vinden! Je haakt de dieren als een hoes om de kruk en ze zijn daarom ook te wassen. Super leuk om te hebben toch? We hebben nu ook deel 2 van het boek dierenkruk haken.

€16,95 incl. BTW

Dierenkruk haken - deel 2

In dit beestachtig leuke boek zijn negen haakpatronen te vinden! Je haakt de dieren als een hoes om de kruk en ze zijn daarom ook te wassen. Super leuk om te hebben toch? We hebben ook deel 1 van het boek dierenkruk haken.

€16,95 incl. BTW

Babysets haken 2

In dit boek vind je vijf complete babysets van lieveheersbeestje Liv, pandabeer Pip, Flamingo Fleur, Giraffe Guus en hert Helsa. Elke babyset bestaat uit een piepspeeltje, wagenspanner, auto- en boxspeeltje en een grote (muziek)knuffel. Met de duidelijke beschrijvingen, tips en stap-voor-stap foto’s kan iedereen aan de slag! Bovendien neemt Stefanie je mee op haar reis met pluisgarens, zodat ook jij de haak-uitdaging aan durft te gaan. Goed voor uren haak-, speel- en knuffelplezier! Specificaties: Auteur: Stefanie Trouwborst-Wijers Aantal pag.: 84 Taal: Nederlands ISBN: 9789492636225 Uitgever: CuteDutch

€12,95 incl. BTW

Pre-order: zeedieren haken

In aantocht; levering begin april 2018... De onderwaterwereld is een fantastische plek voor de amigurumi’s en dat laat Stefanie Trouwborst-Wijers je maar al te graag zien. In dit boek staan tien patronen van dieren uit de zee; een zeepaard, een octopus, een schattige kwal, een hysterische kogelvis met glitterogen en nog veel meer. Met de vrolijke beeldvorming en duidelijke beschrijvingen kan iedereen aan de slag! Goed voor uren haak-, speel- en knuffelplezier!

€12,95 incl. BTW