Zoek
Filters
Close

Made By J. Is opgericht door Jacqueline van den Bent! Zij omtwikkelt prachtige patronen zodat alle haaksters kunnen genieten van duidelijke en super schattige haaksels! 

En dat is wat Mariët Design is, voor alles wat schattig is! 

Sorteren op
Tonen per pagina

Haakpatroon - Moon & Bay

Wauw, dit is toch wel een heel hoog schattigheidsgehalte! Dit product is een haakpatroon ontworpen door Made By J. Het patroon bevat de omschrijving voor het schaapje en de omschrijving voor de rups. Het betreft een PDF bestand wat binnen 24 uur na betaling wordt toegezonden via de e-mail. Controleer uw e-mailadres dus goed.

€3,95 incl. BTW

Haakpatroon Rups Bay

Dit patroon is ontworpen door Made By J. 4 Kids! Het betreft het patroon van rups Bay. Het patroon wordt binnen 24 uur per e-mail verzonden.

€1,95 incl. BTW

Haakpatroon Honey-Bee

Dit super leuke patroon is geschreven door Jacqueline v/d Bent, eigenaar van Made By J. 4 Kids! Het fantastische aan dit patroon is dat de armen en benen vrij te bewegen zijn. Honey kan zitten, staan en met de armen omhoog of naar beneden. Liever alles in een keer aanschaffen? Koop dan het pakket! Het patroon wordt per e-mail, binnen 24 uur, naar u toegezonden.

€3,95 incl. BTW

Haakpatroon Pinky

Dit patroon is ontworpen door Jacqueline van de Bent, eigenaresse van Made By J. 4 Kids! Opnieuw een super leuk patroon, je haakt uiltje Pinky snel met de super handige foto’s en beschrijving en je kunt er een muziekdoosje in doen. Hij is te schattig om niet te haken!

€3,50 incl. BTW

Haakpatroon Joy

Jacqueline heeft weer een prachtig patroon ontworpen, speciaal voor kerst! Je kunt hem natuurlijk ook met gewoon katoen maken! Het patroon wordt in een pdf bestand toegemaild.

€4,25 incl. BTW

Haakpatroon Rudy

Wederom een prachtig patroon van Jacqueline van den Bent! U ontvangt het patroon als een pdf bestand.

€4,25 incl. BTW