Zoek
Filters
Close
Sorteren op
Tonen per pagina

Garenpakket: Bibi het konijn

In het garenpakket zitten alle benodigde garens en de veiligheidsoogjes om Bibi te maken. Zelf toevoegen: Haaknaald, vulling, naald en het boek Boerderijbeestjes haken.

€6,65 incl. BTW

Garenpakket: Carly de koe

In het garenpakket zitten alle benodigde garens, een pieper en de veiligheidsoogjes om Carly te maken. Zelf toevoegen: Haaknaald, vulling, naald en het boek Boerderijbeestjes haken.

€5,95 incl. BTW

Garenpakket: Cathy de poes

In het garenpakket zitten alle benodigde garens, een pieper en de veiligheidsoogjes om Cathy te maken. Zelf toevoegen: Haaknaald, vulling, naald en het boek Boerderijbeestjes haken.

€4,55 incl. BTW

Garenpakket: Coby de kip

In het garenpakket zitten alle benodigde garens, een pieper en de veiligheidsoogjes om Coby te maken. Zelf toevoegen: Haaknaald, vulling, naald en het boek Boerderijbeestjes haken.

€4,10 incl. BTW

Garenpakket: Daisy de eend

In het garenpakket zitten alle benodigde garens, een pieper en de veiligheidsoogjes om Daisy te maken. Zelf toevoegen: Haaknaald, vulling, naald en het boek Boerderijbeestjes haken.

€3,95 incl. BTW

Garenpakket: Daivy de hond

In het garenpakket zitten alle benodigde garens, een pieper en de veiligheidsoogjes om Daivy te maken. Zelf toevoegen: Haaknaald, vulling, naald en het boek Boerderijbeestjes haken.

€4,55 incl. BTW